Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2013 14:53 - Много мъже предпочитат
Автор: melinik63 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1057 Коментари: 0 Гласове:
0



Много мъже предпочитат да не си създават проблеми, като избягват да съобщят директно на партньорката си, че желаят да я напуснат. Вместо това, те предпочитат да изчакат, като същевременно се държат по такъв начин, че жената в крайна сметка не издържа и сама взема решението за раздяла. Така мъжете правят “показно” как се улучват с един куршум два заека: хем са постигнали целта си, хем вината (и угризенията) остават за сметка на жената.
Всъщност, ако така или иначе вие ще трябва да свършите “мръсната работа”, защо не го направите поне по-рано и така да си спестите месеци или години разправии и лошо отношение към себе си? Няма нужда да чакате, докато нещата станат неудържими или грозни. Ето някои сигнали, които ще ви подскажат своевременно, че вашият приятел или съпруг се готви да ви напусне. Не му се церемонете – дайте му зелена светлина. Не за негово, а за ваше добро!

Ето 10-те признака, които ще ви подскажат, че краят на връзката ви наближава

1. Интересът му към вас е изчезнал
Ако по-рано не сте имали проблем да намерите тема за разговор, то сега в “общуването” доминира мълчание. Ако в допълнение, на него му е все едно дали сте излязла с приятелка или с друг мъж, то това е тревожен сигнал.

2. Превърнала сте се в невидима за него

Ако партньорът ви не реагира на вашето присъствие и се държи като че ли сте невидима, дори когато случайно се натъкнете на него в коридора, излизайки току-що гола от банята, това определено не е на добро .

3. Липса на сексуално желание

Ако той е престанал да ви желае, това наистина е тревожен сигнал за сериозна ситуация.

4. Престанал е да ви казва мили думи, комплименти, да се извинява...

...то отношенията ви са станали абсолютно формални, като по разписание и започвате да се отчуждавате.

5. Започвате да се карате по всякакъв повод
Това, което преди е предизвиквало усмивка в него, сега води до безпричинна ярост.

6. Паралелни връзки
Прикрити телефонни разговори, sms-и, удължаване на работния му ден... – това са все индикации, че нещата вероятно са окончателни.

7. Съкращава времето, прекарано заедно с вас

Прибира се все по-късно и по-късно, най-често, когато вие вече спите (ако успявате изобщо да заспите). А сутрин излиза преди да сте станала.

8. Прекарва свободното си време с приятели

Вашите романтични вечери са история, а уикендите прекарва на риболов с приятелите си.

9. Много се старае да ви стане неприятен
Той много добре знае какво не харесвате в него – било черти на характера или навици и започва да ги експлоатира по “най-добрия” възможен начин, за да ви подтикне да вземете трудното решение.

10. Става честен
Мъжът, който обича, не обръща внимание на физическите недостатъци на партньорката си, дори и ако самата тя непрекъснато му говори за тях. Така че пробвайте следното: облечете нещо, което разкрива ваш недостатък и задайте следния въпрос: “Мило, как изглеждам в тази рокличка?” И ако ви отговори честно, то всичко е ясно.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: melinik63
Категория: Лични дневници
Прочетен: 214096
Постинги: 199
Коментари: 123
Гласове: 444
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930